dilluns, 10 de setembre de 2018

Lego House, la casa del maó!


La nova casa de LEGO, el lloc favorit, ara mateix, de les famílies a Dinamarca.


The New Lego House is Denmark’s Coolest Family Hangout Right Now
LEGO House (Billund)
Foto: Iwan Baan

LEGO House és una casa, de la famosa marca de joguines, que convida a gaudir d'una experiència LEGO, es podria dir! La casa és gran d'uns 12.000 metres quadrats, conté 25 milions de maons (peces o briks) de LEGO, oferint als "fanàtics" de LEGO de totes les edats l'experiència LEGO per excel·lència.

Alguna vegada has imaginat com seria passar un dia en una casa Lego? Pots provar-ho ara a la nova experiència creativa. Mireu què s'amaga darrere de la marca LEGO i exploreu les infinites possibilitats de jugar i aprendre amb els inspiradors LEGO blocs.

LEGO House és un nou edifici a Billund visitbillund.dk/billund/billund i, també, es coneix com el "Home of the Brick". Va ser aquí a Billund, on es va inventar el maó LEGO i es va iniciar l'aventura. La LEGO House ofereix als nens i adults moltes oportunitats per combinar maons i creativitat en diverses activitats divertides.

L'original edifici, dissenyat pel famós Bjarke Ingels es.wikipedia.org/wiki/Bjarke_Ingels i la seva empresa BIG big.dk, visitdenmark.dk/da/danmark/arkitektur/arkitekturperler-fra-bjarke-ingels, la recentment oberta LEGO House a Billund, Dinamarca, és, possiblement, el lloc més agradable per visitar amb la família (o amb qualsevol fanàtic del conegut maó) en aquest moment. És un lloc on la diversió i els jocs es troben amb una arquitectura de primer nivell.

L'enorme edifici, s'assembla a una pila de blocs blancs, amb múltiples patis, cadascun amb un sòl de color brillant: vermell, blau, groc, verd ... igual que la joguina.

A l'interior, els visitants poden descobrir tota la història de la marca i explorar una galeria, sales d'exposicions, zones de jocs, instal·lacions per a conferències, una cafeteria i un restaurant, on,  aparentment, serveixen els robots. Diversos models gegants d'animals, dinosaures, ciutats i, fins i tot, serres de muntanya es mostren a tot l'edifici.

El sostre del pis més elevat presenta lluernes per a portes que imiten els connectors de graons que es troben a la part superior dels blocs de Lego.


També s'ha llançat un kit de model de la nova casa de Lego.


Vista aèria de la LEGO House.
Foto: Iwan Baan

L'arquitecte:


"Lego House és una manifestació literal de les possibilitats infinites del maó Lego, que encarna la noció de creativitat sistemàtica i permet que els infants de totes les edats tinguin innombrables oportunitats de crear els seus propis mons i habitar-los a través del joc", va dir Bjarke Ingels.

"En el millor dels seus aspectes, això és, el que l'arquitectura i el joc de Lego tenen a veure: capacitar a la gent per imaginar nous mons que són més emocionants i expressius que l'statu quo, i proporcionar-los les eines i les habilitats per fer-les realitat".


La creativitat viu en tots


La Galeria Mestra (Masterpiece Gallery) de l'edifici mostra la creativitat en la seva màxima potència. Aquí, s'han escollit a les persones amb talent, que han escollit el bloc LEGO com "llenç", i han dedicat infinitat d'hores a perfeccionar les seves visions artístiques. La Galeria Mestra és un homenatge a la imaginació humana i a la seva creativitat, imparable! En definitiva, una galeria dedicada als constructors LEGO del món, plena d'obres originals de talents versàtils. Les obres són seleccionades acuradament pels comissaris de la galeria i s'exhibeixen per un període limitat, tot i que, hi ha obres d'art que es poden admirar de manera contínua.


The New Lego House is Denmark’s Coolest Family Hangout Right Now
Masterpiece Gallery.
Foto: Iwan Baan

Quan els nens juguen, es diverteixen: experimenten, exploren, componen límits, cometen errors i tornin a intentar-ho. En altres paraules, aprenen.

El joc i l'aprenentatge estan vinculats a una experiència holística integral que equilibra habilitats superposades.

A la LEGO House, les cinc habilitats són la base de la composició física de la casa.

A la Zona Roja hi ha espai per a la creativitat. A la Zona Blava s'estimulen els habilitats cognitives. A la Zona Groga, l'estat d'ànim i l'emoció es troben al centre, i en la Zona Verda es tracta del joc social. Les zones exteriors es fan servir per a l'activitat física, la consciència espacial.

Totes les activitats a les Àrees d'experiència de la LEGO House es basen en el LEGO Learning Through the Leg Philosophy.


The New Lego House is Denmark’s Coolest Family Hangout Right Now
Zona Roja (Rød Zone)
Foto: Iwan Baan

Comença el teu viatge per la fase de les escales èpiques a l'arbre de la creativitat. Entra a la Galeria Mestra, inspirada en infinites oportunitats de construcció. Segueix les quatre Àrees d'experiència codificades per colors, on els nens de tots les edats poden aprendre a jugar:

- Zona Roja: creativitat espontània i construcció de llibertats
- Zona Verda: jocs de rol amb els teus propis personatges i històries
- Zona Blava: prova les teves habilitats cognitives
- Zona Groga: sentiments que formen part del joc.

Uneix-te a la col·lecció d'història, on podrà seguir la línia de temps i obtenir tota la història de LEGO.


Benvingut a la Zona Blava


Durant tot el dia, fem servir el nostre sentit lògic i les nostres habilitats cognitives per entendre el món que ens envolta. Gràcies a aquestes habilitats, resolem problemes complexos, recordem coses i aprenem noves.

Prepara't per entrenar les teves habilitats cognitives quan programes robots al Robatori Lab, planifiquis una ciutat a City Architect o construeixis vehicles que desafiïn la llei de la gravetat en el Test Driver.

The New Lego House is Denmark’s Coolest Family Hangout Right Now
Zona Blava (Blå Zone)
Foto: Iwan Baan

Benvingut a la Zona groga


Comprendre els nostres sentiments, posar paraules sobre ells i, sobretot, senyalitzar, ajudant-nos a construir la confiança en nosaltres mateix i prenent decisions intel·ligents a la vida. Afortunadament, el joc és una gran manera de practicar.

Aquí tens l'oportunitat d'entrenar les teves habilitats emocionals. Per exemple, en modificar criatures del mar a Fish Designer, alleuja l'estat d'ànim en Critter Creator o troba tranquil·litat a l'àrea Flower Artist.

Zona Groga (Yellow Zone)

Benvingut a la zona verda


Jugar ens ensenya a ser bons comunicadors i construeix les nostres habilitats socials perquè puguem escoltar i respondre millor a les necessitats i sentiments dels altres.

Explorar el potencial social de la física: instruir una pel·lícula a l'Story Lab, explorar els mons detallats a World Explorer o crear el teu propi personatge favorit de LEGO a Character Creator.

LEGO DUPLO Citizen er for de yngste byggere i LEGO House Grøn Zone
Zona Verda (Grøn Zone)


L'Arbre de la creativitat


Amb els seus quinze metres, el Tree of Creativity és un dels models LEGO més grans del món. Està construït amb 6.316.611 maons LEGO i s'han invertit 24.350 hores per a la seva construcció, està ple de detalls divertits i sorpreses. És un homenatge a les arrels de la marca, les joguines de fusta, des de la petita llavor que es va plantar el 1932 fins a l'arbre gran i fort del grup LEGO, que ha crescut fins avui.

The New Lego House is Denmark’s Coolest Family Hangout Right Now
L'Arbre de la creativitat (LEGO House)
Foto: Iwan Baan

The New Lego House is Denmark’s Coolest Family Hangout Right Now
Experiència familiar a la LEGO House. 
Foto: Iwan Baan

legohouse.com/da-dk


Miniland-Legoland (Billund)

Cap comentari:

Publica un comentari